2014/11/18

Neuvola-aamu

Olimme täysin unohtaneet, että lapsen pitäisi käydä 3-vuotisneuvolassa. (Hups!) Onneksi meidän pojilla on todella hyvä ja ymmärtäväinen neuvolatäti, joka myös on ollut isin kouluterveydenhoitaja kun hän oli pieni. Hän naureskeli minulle kun varasin ajan meidän esikoiselle kaksi kuukautta liian myöhään.



Meillä oli tietysti neuvola-aika heti kahdeksalta aamulla ja 3-vuotistarkastuksen yhteydessä kummankin pojan oli tarkoitus saada rokotus. Koko perheen piti lähteä liikkeelle mieluiten vielä melko hyväntuulisina ja hermoja menettämättä niin, että esikoinen on iloinen ja jaksaa keskittyä neuvolatädin tekemiin testeihin. 

Osasin jotenkin aavistaa tämän tilanteen jo ennen kun se tapahtui. Kun avasin silmät, kello on jo 7:15. *Paniikki!!*. Murot kulhoon, lastenohjelmat päälle ja suihkuun. Juuri tänä aamuna toimimme onneksi hyvin tiiminä ja kaikki hoiti omat hommansa. Juuri tänään, esikoinen puki itse päälle ja söi muronsa kiukuttelematta. Juuri tänään, kuopus ei saanut itkuraivareita kun piti pukea ulkovaatteet. Oma kahvikuppi taisi jäädä juomatta, muuten selvisimme kunnialla ja olimme neuvolassa kello 8:01.

Joskus kiire voi olla hyvä asia! 

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti