2014/12/07

Ole hyvä ja kypsennä omat avokadosi!

Voi avokado sentään! Tiedättekö sen tunteen kun menee kauppaan ostamaan avokadoa ja kaikki syömiskypsät on päässyt loppumaan? Ainut vaihtoehto on sellainen pussi jossa on kymmenen raakaa avokadoa joiden kypsentäminen kotioloissa kestää noin kuukauden. Minä ja perheen kuopus yksinkertaisesti rakastamme avokadoa! Sormiruokailuun tai hyvään salaattiin kuuluu avokado. Pettymys on siis suuri kun niitä ei löydy kaupasta!

En ymmärrä miksi raakoja avokadoja myydään kaupoissa. Siihen on varmasti jokin hyvä syy jota itse en vielä ole saanut selville. Mangoakin saa nykyään ostaa raakana tai kypsänä. Saammeko kohta myös kyspentää omat perunat, kurkut ja tomaatit kotioloissa?



Samalla kun netistä yritin löytää vastausta tähän kysymykseen löysin hyvän käytännön ohjeen raaan avokadon "pika-kypsentämiseen" uunissa. Minun ei vielä tarvinnut testata sitä, sillä onneksi toisesta kaupasta löytyi lopulta syömiskypsää avokadoa. Mutta ensi kerralla kun harmittelen loppuneita kypsiä avokadoja kaupan hyllyllä on edes jokin oljenkorsi, jota voi testata..

 -Såfin


2 kommenttia:

  1. Hehei, kiitos vinkistä! Nimimerkillä; rakastan myös avocadoja, kypsiä avocadoja :)

    VastaaPoista
  2. Jep, ne on vaan niiiin hyviä!! :)

    VastaaPoista