2015/08/13

Neljä pientä pelastusliiviä

Uskaltaisitko sinä lähteä veneelle neljän pienen ja vähintään "touhukkaan" pienen pojan kanssa? Hihii.. Onneksi meitä aikuisiakin oli neljä, joten jos yksi ajaa venettä ja toinen on kapteenin apupoikana, jokaiselle pienelle pojalle riittää vielä yksi käsi. Ja siinä ne sitten istuvat (tai siis temppuilevat, kikattelevat ja kiipeilevät), neljä pientä poikaa oransseissa pelastusliiveissään. He katselevat veneen peräaaltoa ja huutavat "kovempaa" ja osoittavat muita veneitä ja toteavat meidän olevan vähintaan kaksi kertaa nopeampia kuin kaikki muut.. Suuntasimme tällä kertaa Suomenlinnaan, johon olemme suunnitelleet retkeä koko kesän. Ja nyt jälkeenpäin todellakin harmittaa, ettei olla käyty siellä aikaisemmin..



Arvatkaa olivatko jännät "luolat" ja käytävät ihan maailman paras paikka tuollaiselle n. 4-vuotiaalle parivaljakolle? Voi sitä riemua ja jännitystä. "Nyt, mennään tuonne luolaan..", "Hei, tuolla on vankila..". Ja arvatkaa vaan olivatko kukkulat ja isot nurmikentät maailman paras paikka tuollaisille 2 ja 1-vuotiaille, jotka haluavat juosta ja mennä vipeltää joka paikkaan? Sitten pystytimme vielä tuollaisen tankkauspisteen (joissain piireissä tunnettu myös picnic-nimellä), josta jokainen pieni veneilijä ja tutkimusmatkailja sitten kävi napsimassa eväitä kierrosten välillä..

Jokainen varmasti ymmärtää, kun kerron että ostimme itsellemme paluumatkaa varten ihan pienen rahoittumishetken yhdestä kioskista. Niin, siis sellaiset tikkarit.. tarkemmin sanottuna n. 3,5 minuuttia hiljaista aikaa. Håhåå.. 

Hi Ahoy!

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti