2015/05/04

Teatterikerhon kevätjuhlissa

Kun harrastukset pikkuhiljaa jäävät kesätauolle tietää että kesä lähestyy. Osallistuimme yhdessä 3-vuotiaan esikoisen kanssa teatterikerhoon, jossa menneen vuoden aikana olemme harjoittelleet kaikkea maan ja taivaan välillä. Leikimme patsaita, hippaa, näyteltiin miniesityksissä, taputeltiin toisillemme, treenasimme tuntemusten kertomista ja paljon lisää. Ryhmämme koostui iloisista ja hassunhauskoista 2-3 vuotiaista ja voitte kuvitella että vauhti on ollut kova. Hih! Joskus mietimme myös syvällisiä asioita ja monesti esiintyminen on hieman ujostuttanutkin. Vastapainoksi taaperoiden vauhdikkaalle rallille ollaan myös välillä rentouduttu patjoille ja silitetty lapsen poskea höyhenellä rauhoittavan musiikin soidessa.







Teatterikerhon porukalla vietimme siis reilu viikko sitten kevätjuhlia ja toinen toistaan ylpeämpi vanhempi sai katsoa kun lapset saivat "kortti-diplomin" käteensä menneen harrastusvuoden kunniaksi. Herkuttelimme nyyttärimeiningillä, annoimme tanssitaidoille tilaa ja metsästimme saippuakuplia musiikin tahdissa. Juhliin oli tervetulleita myös muut perheen jäsenet ja siitähän vasta iloinen sekamelska syntyi.. :)

Kiitos menneestä teatterikerhovuodesta MLL:n Puistolan yhdistykselle ja erityisesti meidän opettajalle Tanjalle!

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hauskalta toiminnalta tuo teatterikerho! Ja ihana, että järjestetään tuommoisia päätösjuhliakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Teatterikerho on ollut juuri sopivan hauska ja kevyt harrastus pienen lapsen kanssa ja taaperot ovat aina niin innoissaan myös näistä juhlista! :D

      Poista