2018/02/15

Veljekset ja muutama asukuva

Olemme viettäneet paljon aikaa kotona viime aikoina. Lapset viihtyvät toistensa seurassa paremmin päivä päivältä. Heidän yhteiset puuhat pyörivät paljon legojen rakentamisen ympärillä tai satunnaisetn autoradan pystyttämisen parissa. He selittävät toisilleen maailmankulusta niin paljon kuin osaavat. Tällä hetkellä kummatkin uskovat kovasti mielikuvitushahmoihin ja he antavat toisilleen vahvistusta niiden olemassaoloon. Etenkin pelottavat hahmot ovat usein mukana leikeissä. Ennen kun keskeytän heidät, pikkuveli istuu usein nyökyttelemässä veljensä zombie-tarinoille aivan kuin ne olisivat totta. He ovat myös toistensa turva. Kumpikaan heistä ei yksin uskalla kulkea kauas meistä vanhemmista, mutta yhdessä heistä tulee reippaita. Vähän kuin heidän välinen ikäero olisi jotenkin pienentynyt. 4- ja 6-vuotiaalla on jo paljon yhteistä. Toissapäivänä tämä kaksikko oli kuin sattumalta pukeutunut hyvin samanlaisiin asuihin ja ajattelin, että saisin pojista hyvät kuvat siinä käden käänteessä..



//6-vuotias: Paita: Bang Bang Copenhagen, Housut: Me&I // 4-vuotias: Paita & Housut: Bang Bang Copenhagen//

Meidän pojat antavat edelleen meidän vanhempien valita vaatteet arkisin, kunhan ne ovat mukavat ja istuvat hyvin. Toki he joskus kaupassa saattavat ihastua johonkin paitaan tai asusteeseen. Yleensä nämä heidän valitsemat vaatteet eivät kuitenkaan ole sellaisia (kröhöm) käytännöllisiä vaatekappaleita. Viimeksi kun olimme etsimässä uusia college-paitoja lapsille he halusivat kummatkin sellaiset topatut "Hulk"-paidat. Hahaa.. Viikonloppuisin annamme heidän kuitenkin itse mahdollisuuksien mukaan valita omat vaatteensa, jotta he myös oppisivat pikkuhiljaa mikä sopii yhteen ja mikä ei. Aika hyvin pojilla jo on omat tyylinsä. Kumpikin valitsee itselleen mieluiten pehmeät college-housut ja jonkun eläinaiheisen paidan. Myös tavalliset mukavat verkkariasut ovat kummankin mielestä käteviä etenkin päiväkodissa ja eskarissa. Farkkuja he eivät oikeastaan haluaisi käyttää ollenkaan ja kauluspaidan kanssa pitäisi mieluiten olla kravatti tai rusetti, ei koskaan ilman. Vähän niinkuin kaikki tai ei mitään. Sellaiset nämä meidän veijarit ovat.

Valitsetko sinä lapsellesi vatteet?

-Såfin

6 kommenttia:

  1. Ihanat asut♥ Meillä 4-vee valitsee nykyään vaatteet pääosin itse, koska äidin antamat ei kelpaa. On todella tarkka mitä päälleen pukee sillä harva vaate tuntuu hänestä hyvälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin odotan että tuo vielä tapahtuu meillekin, kova paikka äitille joka mielellään valitsisi kaikki lastenvaatteet :D

      Poista
  2. Mä en ole saanut enää aikoihin valita nuoremmallekaan vaatteita :( Yhyy! No onhan se kiva, että toisella on oma mielipide :) Ostaa sentään saan, mutta meillä nyt varmaan ostettaisikin kaikista mahdollisista mallistoista jotain jos pojat saisivat päättää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä tuo on meilläkin edessä. Uskoisin, että koululaisen vaatteista ei enää äitillä ole kovin paljon sanomista :D Ja hei, onneksi sentään saat osallistua siihen ostamisvaiheeseen. Hihii..

      Poista
  3. Ihanat veljekset! Meilläkin lapset pienellä ikäerolla ja niin kiva seurata kuinka paljon touhuavat yhdessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Lapset ovat kyllä niin <3

      Poista